2010-12-20 16:52:43 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Volkswagen modeli imaju najstabilniju vrijednost u svom segmentu


 

Najveći europski časopis specijaliziran za automobile Auto Bild odabrao je vozila godine s najstabilnijom vrijednošću. Kod dodjele nagrade "Šampion vrijednosti 2011." pobijedio je Touran u kategoriji "kompaktnih van vozila". U kategoriji "van vozila" prvo mjesto je osvojio Sharan.

 


Auto Bild je zajedno s EurotaxSchwacke i ove godine dodijelio nagrade vozilima koja se posebno ističu svojim imidžom, kvalitetom, popularnošću i cijenom. Odlikovani Touran proizveden u Wolfsburgu najpopularnije je kompaktno van vozilo u Njemačkoj: od njegovog uvođenja 2002. godine kontinuirano je vodeći na tržištu u svom segmentu. I novi Touran je popularan zbog kombinacije vrhunske tehnologije i praktičnosti u svakodnevnoj vožnji.

 


Sharan je sa svojim inovativnim konceptom prostora oduševio u kategoriji "van vozila". Sedam mjesta za sjedenje i 2.430 litre utovarnog volumena predstavljaju savršenog pratitelja kod kupovine, za vožnju s kolegama s posla i za putovanja. Zahvaljujući novom konceptu sjedala EasyFold s integriranim dječjim sjedalicama i velikim panoramskim krovom, vožnja automobilom predstavlja doživljaj i za male putnike na stražnjim sjedalima.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: crijevo turbine mini clabmen sexicarvashgrobnik megane cc s-max ecoboost testsmini.morismcoopertdiesel redovno odrzavanje vozila auris hybrid koliko ulja ide u motor opel a protokomjerazraka test auto gum jaguar x type chevrolet.corveta citroen pluriel citroen berling alfa romeo giulia qv nissan micra cc dijelovi hundaynaelantra far za toyotu alfa romeo giulietta renault laguna grandtour damierocanvas koliko ulja ide u motor touran kolikouljaideumotorgolfi caddyplife polovnjak twin air mazda cosmo kvaliteta goriva zietlow kotac motorno ulje za ford escort toyota auris gt style koliko ulja ide u motor megane koliko ide ulja u fiat stila the north face sable shoes men impreza xv turbinaoaudi test rabljenog toyota corolla auto politure koliko ulja ide u motor nissan testeminiimorisccooper lada niva testovi rabljenih testaseattleon adam s citroen c-crosser zimske gume za toyota auris corsagsi brzi i opasni suzukiowagon