Autokreso
Autokreso
2012-03-05 09:25:25 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Jedan od VW-ovih zanimljivijh izložaka na salonu u Ženevi svakako će biti Golf u GTI Cabriolet izdanju


 Automobili VW Golf GTI Cabriolet

Volkswagen je objavio prve službene fotografije serijskog izdanja modela Golf GTI Cabriolet. Model je to koji je lani, kao koncept prikazan na okupljanju ljubitelja VW-a u Wörtherseeu u Austriji. Razlike su gotovo neprimjetne, pa zanimljivost predstavlja činjenica da je riječ o najsnažnijem, GTI izdanju. Tako ovaj model rabi 2-litreni motor od 210 KS uparen sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem dok se kao opcija nudi DSG te XDS električni diferencijal.

 Automobili VW Golf GTI Cabriolet

Volkswagen Golf GTI Cabriolet je opremljen mekanim krovom, a koji se za 9,5 sekundi spušta te automobil pretvara u toples varijantu. Za podizanje krova potrebno je pak 11 sekundi, a sve to funkcionira i u vožnji do brzini od 30 km/h. Kako bi što više pojednostavnili proizvodnju, u Volkswagenu su odlučili cabrio izdanje pripremiti s minimalnim razlikama u odnosu na hatchback, dakako izuzmeo li činjenicu krova.

 Automobili VW Golf GTI Cabriolet

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: jety sebring miniscoper ulje motora test rabljenog nissan patrol zafira b opc klip za skuter senzor pritiska u gumama za je guma tigar medjunarodnaprometna servo blokada slikejfordafokusa mazdatplin smartfortwo reno megane berlina stranke tablice koliko ide ulja u getribu seat auto godine fiatustilo renaulttcliortoyotapyaris honda crv , ecoflex the north face chloe fleece ja citroen xarapicaso kabli za nissan almeru a klasa djecje auto sjedalice drugi broj magazina jaguar test yaris test automotodrom usporedni.testngolftvi skoda oktavia usporedniatest ford galaksi subaru impresa sanderorstepwaytdizel citroen xarapicaso xenon civitptypewr seatleon test nissan quashqai quashqaistest ogrebotine popravak store news : wigs-lace.net subaru xw test berlingo xtr test rabljenog honda mercedes klasa e polo tsi dsg povrataklegendesls