Autokreso
Autokreso
2013-02-11 09:34:13 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Model je to koji se ističe dizajnerskim rješenjima, ali i turbom opremljenim motorom od 210 KS


 Automobili Volkswagen Buba GSR

Volkswagen je na salonu automobila u Chicagu predstavio posebno GSR izdanje Bube, a koju će proizvesti u limitiranoj seriji od 3500 primjeraka. GSR je nastao po uzoru na Bubu 1303 S, pa je stoga odabrana i kombinacija žute i crne boje. Proizvoditi će se još u platinum sive i crne boje. Ovime je oživljena još jedna legenda, a vjeurujemo kako će ovo Buba GSR biti model koji će biti vrlo traženi kolekcionarski automobil.

 Automobili Volkswagen Buba GSR

Buba 1303 S iz 1973. rabila je motor od 50 KS, te je bila postavljena na 15-colne kotače. Sadašnji model, nakon 40 godina dolazi s turbom opremljenim motorom od 210 KS te je postavljen na 19-colne Tornado naplatke s gumama 235/40. Uz 6-stupanjski DSG mjenjač ovaj model postiže brzinu od 100 km/h za 7,3 sekundi. Tijekom svibnja kreću narudžbe, a cijena u Njemačkoj iznosi 30.300 eura. Svaki će model na upravljaču imati i pločicu s R-line logotipom te rednim brojem.

 Automobili Volkswagen Buba GSR

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: mercedes-benzc gorovio louis vuitton classic china ru gorovio opel zafira tourer peugeotskuter subaru legacy peugeotskuter quaskai rabljeni minimoris jack daniels cijena dijelova seat ibiza opel astra sport audiottsacijena fiatvsport jeepicompass peugeot bipper subaruetest kiajceedvvjfocus koliko ulja ide u motor gol f goran puhovski vw polo cross koliko ulja ide u motor toyota koliko ulja ide u moto lsuzuki favorit fordfusion jeepicompass fordmax carinske autorosiguranje limarija koliko ulja ide u motor toyota marea fsi dijelovi za gajbu mazda takeri tepisi za citroen koliko ulja ide u motor bora subaruetest cjenik zamjenskih dijelova zad kw automotive ulje motora kiajceedvvjfocus gumb za tlak u gumama smax prodajna mmm karolina perisic suzukieswift koliko ulja ide u motor passat rabljeni mitsubishi carisma gd