2011-04-29 14:43:19 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Fuoriserie Torino pripremio je posebno uređen terenac koji obiluje umetcima od tikovine


 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Mnogo je mjesta na kojima se može zamisliti Land Roverov Defender. Kako prevaljuje pustinju, kako prelazi bojno polje, penje se na planinu, ali ne i u 'šetnji' vinogradom. No, to i nije neizvedivo, barem ne uz talijanske majstore dizajna. Fuoriserie Torino zaslužan je za najnovije izdanje Defendera, a koje obiluje panelima od tikovine. Drvo koje u prvilu susrećemo u nautičkom programu korišteno je i u putničkoj kabini.

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Stručnjaci Fuoriserie stavili su tikove panele i na mjesta na kojima se očekuju aluminijski umetci, odnosno roll barovi. Automobil nije jednobojan, već je kao maskiran, i to pretežito ljubičastim lišćem. Nije poznata cijena, ali uvjereni smo da vinogradarska edicija nije jeftina, ali je unikatna ;).

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: veliki usporedni tekst svjetal alfasmito toyotahaurislpremiumpx einzesdroseiklapne best cars yeti opel signum koliko ulja ide u motor golf opel manta a testoljetnihnpneumatika rnh vikend provod s toyotom auris renault megane generation iii cjenik dijelova za vw touran brabus kineski koliko ulja ide u motor golf vozili smo porsche auto plin ljtnih turbina dizel malog srca cjenik dijelova za opel astru akumulator spark cijena clio polo fiest mazda he kolikouljaumotorfiatcoup ford fiesta test rabljenih golf plus iv ugradnja plina reno scirocc italija paralelni eko voznja peugeot tezinarmotora.vwpbuba drugi broj magazina opelscorsawd rabljeni djeloviza megan testszimskihwgums bmw r spone balans poluge koliko ulja ide u motor opel) vrsta ulja u motor toyota renault laguna grandtour test rabljenog honda civic paralelni old dacia duster testovi koliko ulja ide u motor honda suyuki soda dasia