Autokreso
Autokreso
2011-04-29 14:43:19 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Fuoriserie Torino pripremio je posebno uređen terenac koji obiluje umetcima od tikovine


 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Mnogo je mjesta na kojima se može zamisliti Land Roverov Defender. Kako prevaljuje pustinju, kako prelazi bojno polje, penje se na planinu, ali ne i u 'šetnji' vinogradom. No, to i nije neizvedivo, barem ne uz talijanske majstore dizajna. Fuoriserie Torino zaslužan je za najnovije izdanje Defendera, a koje obiluje panelima od tikovine. Drvo koje u prvilu susrećemo u nautičkom programu korišteno je i u putničkoj kabini.

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Stručnjaci Fuoriserie stavili su tikove panele i na mjesta na kojima se očekuju aluminijski umetci, odnosno roll barovi. Automobil nije jednobojan, već je kao maskiran, i to pretežito ljubičastim lišćem. Nije poznata cijena, ali uvjereni smo da vinogradarska edicija nije jeftina, ali je unikatna ;).

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: dario konpek audi tts cijena navigacija novi materijali na vozilu peugeotaexpert novi focus karavan koliko ulja ide u motor audi felge i gume rezervoarzagorivocijenakol vwlgolfivdgoaltedition top garaga jack uggboots,uggbootssale,uggb subaruimpresa rolls royce phantom cijena opelcorsaopc ford fokus koje ulje ide u fijat skudo maska za opel corsu c smart fortwo coupe mikro remen dijelovi za jeepciroki rally kumrovec ulje motora cijene servisa peugeot clionwilliams pritisak u gumama mercedes spr the north face denali fleece w hyndai tucson test parking senzora pritisak u gumama mercedes spr dihtung sestopelementonlamborghini ah servis mitsubishirlanser kappa test novog tiguana fiat kragujevac motornorulje koliko ulja ide u mercedes a k kako nastaje profil na gumama linea test pritisak u gumama mercedes spr goodyearawrangler svjetski rekord koliko ulja ide u mercedes a k opel tuning show karlovac santa fw elektricniturbopunjac sport i razonoda hyndai coupe