Autokreso
Autokreso
2011-04-29 14:43:19 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Fuoriserie Torino pripremio je posebno uređen terenac koji obiluje umetcima od tikovine


 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Mnogo je mjesta na kojima se može zamisliti Land Roverov Defender. Kako prevaljuje pustinju, kako prelazi bojno polje, penje se na planinu, ali ne i u 'šetnji' vinogradom. No, to i nije neizvedivo, barem ne uz talijanske majstore dizajna. Fuoriserie Torino zaslužan je za najnovije izdanje Defendera, a koje obiluje panelima od tikovine. Drvo koje u prvilu susrećemo u nautičkom programu korišteno je i u putničkoj kabini.

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Stručnjaci Fuoriserie stavili su tikove panele i na mjesta na kojima se očekuju aluminijski umetci, odnosno roll barovi. Automobil nije jednobojan, već je kao maskiran, i to pretežito ljubičastim lišćem. Nije poznata cijena, ali uvjereni smo da vinogradarska edicija nije jeftina, ali je unikatna ;).

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: toyota corola wagon seat ibiza tdi mazudakskyeactivcl jaguar f type mercedesgclnamg infinitytm nova c-klasa voznja na plin - carobni napit cijena qashqai octaviatestovioctavia visaelectrique cijenaservisaseatibiza odrzavanje testepolo testovi gum mito e klasa e toyota urban crruiser automobili opelsmerivaodijelovi mini bus seatkibizaosc mercedes-benzb vectra gts test selenblokovi;selectdbms_pipe quattro hyundaidaccent unosautomobila objektivnostnadjelu lagunaoitpassat astra gtc black and white whit testjpolo ,kji thenorthfacepants:zencar najava za novi broj expertudizel seatsibizawfr pritisak u gumama fiat siecent hondacivicturier adac test pouzdanosti protokomjerzraka euro v mazda koeru kompresor lan tlak u gumama vwlpologcomfortline golfvii test rabljenog renault megane testrabljenogtoyota neon