2011-04-29 14:43:19 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Fuoriserie Torino pripremio je posebno uređen terenac koji obiluje umetcima od tikovine


 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Mnogo je mjesta na kojima se može zamisliti Land Roverov Defender. Kako prevaljuje pustinju, kako prelazi bojno polje, penje se na planinu, ali ne i u 'šetnji' vinogradom. No, to i nije neizvedivo, barem ne uz talijanske majstore dizajna. Fuoriserie Torino zaslužan je za najnovije izdanje Defendera, a koje obiluje panelima od tikovine. Drvo koje u prvilu susrećemo u nautičkom programu korišteno je i u putničkoj kabini.

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Stručnjaci Fuoriserie stavili su tikove panele i na mjesta na kojima se očekuju aluminijski umetci, odnosno roll barovi. Automobil nije jednobojan, već je kao maskiran, i to pretežito ljubičastim lišćem. Nije poznata cijena, ali uvjereni smo da vinogradarska edicija nije jeftina, ali je unikatna ;).

 Automobili Land Rover Defender Vineyard by Fuoriserie Torino

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: opel astra biturbo test pritis ford nissanojuke ford focus ti-vct prednabijanje na struju kia sportage motorno ulje za opel iastra kvatitetagoriva koliko ulja ide u motor kia k strast vwijetta honda accord type s cijena sata rada subaruhimprezsasti seatsleon.tdi cijena po godinama servisirkljucnacpluca servisni interval corolla verso daciapduster opel astra biturbo test the north face mens jackets : subaru levorg land cruser mitsubishi outlander motorno ulje za opel meriva test rabllenog nissan note ljetne gume cijena furlan bull inter pritisak u gumama ford focus k autilnaeakciji ford c max grande obaveznoosiguranje site map : tiffany, tiffay out fiat idea active mondeomaccord xenon svjetla fiat panda pritisakugumamafordfocusk chevrolet.camarolss motorno ulje za ford focus zet logan mcv opel zafira tourer spone balans poluge motorno ulje za bmax testerabljenih kolika je potrosnja ulja passa koliko ulja ide u motor golf koliko ulja ide u seat leon ts motorno ulje za mondeo