2011-04-14 18:33:56 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Sajam i izložbu starodobnih vozila održavaju se u dvorani i dvorištu Društvenog doma Strmec, Vladimira Nazora 13.Za subotu, 16. travnja od 8 do 15 sati, najavljen je Sajam i izložba starodobnih vozila i to u dvorani i dvorištu Društvenog doma Strmec, Vladimira Nazora 13. U dvorani, kao i na otvorenom prostoru, moći će se prodavati oldtimeri, dijelovi, oprema, literatura, auto modeli i sve što je u svezi sa starodobnim vozilima. Ispred društvenog doma izložiti će starodobna vozila.


Oldtimer klub 'Stari kotači' njeguje višegodišnju tradiciju pa će tako i ove godine ulaz za sve posjetitelje biti besplatan, a izlaganje za sve izlagače također je besplatno, ali uz obaveznu prijavu kako bismo mogli organizirati dovoljan broj prodajnih klupa u dvorani i osigurati dovoljan broj parkirnih mjesta za vozila na izložbi. Sve dodatne informacije mogu se doznati na telefonu 01/48 48 928 ili e-mailu.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: audisttrrs hak-ov sedmo izdanje rangedrover duster cijene kraljevi prerada citroen visa citroensat udarac pri kretanju opel corsa senzori radno vrjeme corsa c motor show renaultcliotest christian louboutin short boot gume cijene magnetinamotaji brzi i zestoki cjenikozamjenskihsdijelovagza zvuknmotora subaruetest lanica turbopuhalo ulje laguna deltatrally dodgetcaliber renaultrmeganevgeneration skoda octavia yugo dizelmalogsrca koliko ulja ide u diferencijal dokingxd imprezaiwtc tricilindraemotor audio test gume aixam noviuvwspolo renaultgfluence koliko ulja ide u mercedes a k renaultefluence fordfiestavan skodaromster tifon omv specials:thenorthfacejack ljetneegume the north face gtx xcr hiking teepe automobilipotrosnja registarska renaultrsenic motorno ulje za ford c-max