2012-09-27 10:26:47 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Vrlo uspješan japanski model već bi kroz nekoliko mjeseci trebao dobiti novu generaciju


 Automobili Suzuki S-Cross

Suzuki je napravio izvrstan posao s modelom SX4, a što bi se trebalo nastaviti i s novom generacijom čija se premijera uskoro očekuje. Naime, jutros je Suzuki na salonu automobila u Parizu prikazao novi konceptni model S-Cross, a ustvari riječ je o najavi nove generacije modela SX4. Novi model će lagano narasti, te brojiti ukupno 431 cm u dužinu, 184 cm u širinu te 160 cm u visinu, a nastaje na platformi s međuosovinskim razmakom od 260 cm.

 Automobili Suzuki S-Cross

Atraktivnost konceptnog modela naglašavaju i 20-colni alu kotači. Tu je i nekoliko rješenja koja mislimo da će ipak biti drugačije rješena na serijskom modelu, kao recimo izostanak nosača. S-Cross prikazuje i nove dizajnerske smjernice koje će se uskoro promjeniti i na ostalim modelim iz proizvodne palete japanskog proizvođača.

 Automobili Suzuki S-Cross

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: vodena pumpa toyotaurbancruiser zov planina zapamtime-zaboravljen zafiratest alfaromeo za yvessaintlaurenttributered xenonosvjetla wolsvagen citroen willipukusic warburg vwtouareg vwrpolorr vwrgolfrvi vw golf cc vodiczakupnju vltp visa electrique and x=x arsenal jerseys : fiat bravo t-jet visa electrique and benchmark videoolatvalazfordafiesta velikiopregled urbancrossover uljeumotoru ulje honda civic uklanjanje ugradnjaplinamazda uggiclassicwcardyh,abuyggenuin uggiadirondackrtallaboots,chea uggiaccessories,uggstaccessori uggadirondacktallboots,chea abs,prefiafu trekking trajeliserviskombijadugoi fiat chinquechento toyota starlet tiffany charms and benchmark( thenorthfacemensjackets: texa tetiranje testuminismoristcooperrdiesel testtnovogatiguana testtminirmorisocooperudiesel testsljetnewgume farovi opel vectra opc testoautolguma testmercedesrr testjvwtgolftgti