Autokreso
Autokreso
2012-09-27 10:26:47 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Vrlo uspješan japanski model već bi kroz nekoliko mjeseci trebao dobiti novu generaciju


 Automobili Suzuki S-Cross

Suzuki je napravio izvrstan posao s modelom SX4, a što bi se trebalo nastaviti i s novom generacijom čija se premijera uskoro očekuje. Naime, jutros je Suzuki na salonu automobila u Parizu prikazao novi konceptni model S-Cross, a ustvari riječ je o najavi nove generacije modela SX4. Novi model će lagano narasti, te brojiti ukupno 431 cm u dužinu, 184 cm u širinu te 160 cm u visinu, a nastaje na platformi s međuosovinskim razmakom od 260 cm.

 Automobili Suzuki S-Cross

Atraktivnost konceptnog modela naglašavaju i 20-colni alu kotači. Tu je i nekoliko rješenja koja mislimo da će ipak biti drugačije rješena na serijskom modelu, kao recimo izostanak nosača. S-Cross prikazuje i nove dizajnerske smjernice koje će se uskoro promjeniti i na ostalim modelim iz proizvodne palete japanskog proizvođača.

 Automobili Suzuki S-Cross

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: domagoj vida zmijanamotoru subaruoimprezagxv a line empire waist tube top l kvaliteta.gorivaepromjena minimoris nissansalmera koliko ulja ide u motor dacia motorno ulje za ford fieata audi dario konopek test rabljenog toyota auris koliko ulja ide u mercedes s k susuki s-cross svi modeli dacije renault megane sedan buba subari dacia duster elia cijena forduka ford c max prednosti i mane promjena mercedes klasa e city zagreb spin opelcvectrafc koliko ulja ide u motor ford koliko ulja stane u motor tojo pick up golf test volkswagenkupio filtergorivapeugeot zimske gume cijena test hyundai elantra lincoln nissangt-r pritisak u gumama smart rabljeni megane subaru trezia test vw koliko ulja ide u motor alfa bmw cijene servisa bmw test auto guma - unknow citroenelise osijek naslaga ugljika skoda kodiaq old specials : northface jacket,ch electricev a line empire waist tube top l siatem najbolji benzin koji corsae