2012-01-17 08:10:05 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Za modele koji su spremni za isporuku odobrava se popust do 10 tisuća kuna, a po povljnijim cijenama tu su Ibiza (76.900 kn) i Leon (97.900 kn)
Za što bolji početak godine, Seat je pripremio pogodnosti za kupnju novog automobila. Tako se od ovog tjedna Ibiza SC s klima uređajem, ABS-om, 4 zračna jastuka, radio uređajem + CD + MP3 i električnim podizačima prednjih prozora može kupiti za 76.900 kn, te Leon od 97.900 kn. Pored toga, Seat je pripremio i posebne uvjete za modele s lagera. Odlučite li se za neki od modela koji su spremni za isporuku možete uštedjeti do 10.000 kn.Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: kia ceed v focus registarska oznaka pp design a renault vel satis s klasa sesto elemento lamborghini c klasa koje ulje ide u suzuki vitaru zimske tiffanyratlas chevrolet.cruzcdizelrakcija nadzor tlaka u gumama metalik boja koliko ide ulja u motor smart hondaocrvrtest heartstengagementringsneckl optima swift peugeutcmcv kupnja zimskih guma koliko ulja ide u motor suzuk astrapbytsrnec suzukiosfift nisansqashqai hondapintegra elektro turbopunjac elektro dacia sandero mercedes s klasa dacia lodgy land cruser jochen rudat africa damir barun cjenik dijelova za vw polo landcruzer mazda prins ulje marcedes a renaulttvingo discovery sport markfunk scenic renault na struju alfahromeoegiulietta,test dacialogan santa reftafu smartparkiranje kolko lja ide u motor seat alh jumper folija za felge koliko ulja ide u getribu golf najbolji benzin