Autokreso
Autokreso
2014-08-01 08:19:38 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Cijene još nisu poznate jer prodaja počinje krajem rujna, odnosno krajem listopada




Fiat Chryser Automobiles, kompanija nastala nakon Fiatovog preuzimanja Chryslera mnogo pažnje posvećuje obnovi i nadopunjavanju game Jeep modela. Poznato je da SUV i crossover modeli bilježe konstantan rast već godinama, pa ne čudi usredotočenost upravo na marku Jeep. Nakon što je u prodaju stigao Grand Cherokee, do kraja godine očekuju se još i Cherokee te Renegade. Cherokee, manji Grand Cherokeeja dolazi u manjim vanjskim gabaritima i s motorima sa 4 cilindra (diesel 140 i 170 KS) te benzinski sa 6 cilindara (3,2 V6). Mali Cherokee, dolazi na potpuno novoj platformi, razvijenoj u SAD-u i biti će dobra osnova za jedan novi model Alfa Romea na istoj podlozi, koji stiže tijekom 2015. godine. Novi Jeep Cherokee dolazi na tržište u Europe u 3 verzije; Longitude, Limited i Trailhawk, a u prdaju stiže krajem rujna.



Daleko veća zanimljivost je na modelu Renegade (eng. odmetnik), potpuno novom automobilu koji privlači zanimljivim dizajnom, a prednost je i proizvodnja u Italiji. Renegade je automobil gradsko-terenskih karakteristika, model s kojim ćete svaki dan ići na posao a vikendom ćete se osjećati potpuno slobodnima da pobjegnete od gradskih gužvi i to sa jednakom slobodom za kretanja po asfatu ili izvan. S paletom motora (3 diesleska i 3 benzinska) i opreme za očekivati je da se pozicionira u segmentu 'unutar 30.000 eura' što je vrlo zanimljiv segment sa dosta jakom konkurencijom.

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: novaumeriva opelrzafiraazamjenskiomotor zadnji most kod auta dizel ili benzin koliko ulja ide u motor golf broj minija u hrvatskoj . ford fiesta najava za novi broj christian louboutin black leop renaultimeganeagrandtour kralja optimuma fiat rabljeni wholesale evening dresses -dis tiffany yours slick bangle - toyotaeavensis mitshubishispacewagon cjenikdijelovazavwpassatv shevrolet cruze dizel trw insigniasavjeti seat-o-min hnda civic lijevi i desni selen seal leon cupra mitsubishi i-miev and cruiser fordafokus koliko ide ulja u getribu astr irisvolf mitsubishi space star naplatci testsrabljenih ljetna guma fulda subarusimpresa koliko ulja ide u motor vxr koliko ulja ide u motor opel a test ford s max testoviirabljenihrvozilaehyund goriva rabljenifordcmaxgrand discounttchristiantlouboutines mercedeseslk retrovizorwvito koliko ulja ide u motor qashqa ice cream cone charm tiffany c osvojisuzuki benzin ili dizel kia cazinjani prodajnat.cena test gum najudobniji suv