Autokreso
Autokreso
2017-11-21 08:40:20 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Pod jednom 'kapom' sada su malopridajni centri za Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart vozila
Tvrtka Emil Frey Auto Centar d.o.o. postala je prvi multi-brand centar Emil Frey Grupe u Hrvatskoj. Novi prodajno-servisni centar Emil Frey Grupe nastao je spajanjem dosadašnjih maloprodajnih centara Citroën u Zagrebu i Mercedes-Benz u Zagrebu i Rijeci. Ovom je prilikom imenovana i nova uprava društva na čelu s Davorom Dasovićem. Ovim promjenama Emil Frey Auto Centar učvršćuje svoj položaj kao najveći maloprodajni partner brandova Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart u Hrvatskoj.Na lokacijama u Zagrebu i Rijeci nalazi se prodaja cjelokupnog programa osobnih i dostavnih vozila Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart. Kovinska ulica u Zagrebu je i servisno središte za osobni i dostavni program marki u programu. Servis za teretni i autobusni program Mercedes-Benz i Fuso nalazi se na novoj lokaciji u Blatu čije je otvorenje početkom prosinca 2017. Bogata ponuda rabljenih vozila također je jedna od temeljnih poslovnih strategija.Emil Frey Auto Centar je u vlasništvu švicarske poslovne grupe Emil Frey, najvećeg europskog trgovca motornim vozilima koja na domaćem tržištu posluje gotovo 90 godina i izgradila je čvrsto povjerenje kod proizvođača, trgovaca i kupaca. Poslovanje i odnos prema poslovnim partnerima temelji na svojim osnovnim vrijednostima: odnosu prema kupcu, visokoj stručnosti, dobrom odnosu uloženog i dobivenog i ponudi visokokvalitetnih proizvoda. U skladu s time i u Hrvatskoj jamči sigurnost i kvalitetu u ponudi osobnog i gospodarskog programa vozila, postprodajnih usluga i isporuci rezervnih dijelova.


Emil Frey Grupa je u Hrvatskoj, uz Emil Frey Auto Centar, svojim vezanim tvrtkama prisutna i kao generalni uvoznik i distributer za marke Citroën, DS, Fuso, Mercedes-Benz, Peugeot i smart. Emil Frey Auto Centar u Zagrebu je pristuan u Kovinskoj 2 i 5, Savskoj cesti 41, te u Blatu, u Kanalskoj ulici 2F, kao i u Rijeci, u ulici dr. Zdravka Kučića 38.
Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: clioegrandtour motorno ulje za mondeo christian louboutin studded lo skodapfabiawsedan testautosjedalica jimmy choo studded ankle boots mladen zagrebautoshow mercedessamg luka elektricniturbopunjac rabljenitmitsubishiycarisma m kompaktdsuvamaster volvo seleni fordsfiestairs rsslink hondapjaz chevroletrcamarosss eurosiv micubisi pajero tce vwgolfdizajneri uporednitestguma blindirani auti oktanski vikendi u hrvatastr pritisakeuogumama xenonvsvjetla gumb za tlak u gumama hrvatska u svjetskom vrhu kvaliteta gumetcijena seat exeo st meganerrs thenorthfacegoretexjacket testautoguma opel astra gtc b redizajnrenaultlaguna hondacbf meganenrs tiffanyapalomaopicassoascribbl subarusjusy golfstsi lorenaerenko golfitsi gumesdimenzije mitsubischiautlander activeobodywcontrol fordfiesdta testlmotora