Autokreso
Autokreso
2017-11-21 08:40:20 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Pod jednom 'kapom' sada su malopridajni centri za Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart vozila
Tvrtka Emil Frey Auto Centar d.o.o. postala je prvi multi-brand centar Emil Frey Grupe u Hrvatskoj. Novi prodajno-servisni centar Emil Frey Grupe nastao je spajanjem dosadašnjih maloprodajnih centara Citroën u Zagrebu i Mercedes-Benz u Zagrebu i Rijeci. Ovom je prilikom imenovana i nova uprava društva na čelu s Davorom Dasovićem. Ovim promjenama Emil Frey Auto Centar učvršćuje svoj položaj kao najveći maloprodajni partner brandova Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart u Hrvatskoj.Na lokacijama u Zagrebu i Rijeci nalazi se prodaja cjelokupnog programa osobnih i dostavnih vozila Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart. Kovinska ulica u Zagrebu je i servisno središte za osobni i dostavni program marki u programu. Servis za teretni i autobusni program Mercedes-Benz i Fuso nalazi se na novoj lokaciji u Blatu čije je otvorenje početkom prosinca 2017. Bogata ponuda rabljenih vozila također je jedna od temeljnih poslovnih strategija.Emil Frey Auto Centar je u vlasništvu švicarske poslovne grupe Emil Frey, najvećeg europskog trgovca motornim vozilima koja na domaćem tržištu posluje gotovo 90 godina i izgradila je čvrsto povjerenje kod proizvođača, trgovaca i kupaca. Poslovanje i odnos prema poslovnim partnerima temelji na svojim osnovnim vrijednostima: odnosu prema kupcu, visokoj stručnosti, dobrom odnosu uloženog i dobivenog i ponudi visokokvalitetnih proizvoda. U skladu s time i u Hrvatskoj jamči sigurnost i kvalitetu u ponudi osobnog i gospodarskog programa vozila, postprodajnih usluga i isporuci rezervnih dijelova.


Emil Frey Grupa je u Hrvatskoj, uz Emil Frey Auto Centar, svojim vezanim tvrtkama prisutna i kao generalni uvoznik i distributer za marke Citroën, DS, Fuso, Mercedes-Benz, Peugeot i smart. Emil Frey Auto Centar u Zagrebu je pristuan u Kovinskoj 2 i 5, Savskoj cesti 41, te u Blatu, u Kanalskoj ulici 2F, kao i u Rijeci, u ulici dr. Zdravka Kučića 38.
Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: bmw,audi,mercedes detaljni cjenik guma gne renault test rabljenog ford focus test rabljenih vodic za kupnju micubisi pajero test mini moris cooper diesel seat leon cupra auto kamera termo otpornik za wv polo koliko ulja ide u motorford astrapgtc.blackeandtwhite subaruatrezia citroen visa electrique gne boja fordsportka hyundai volonder karting arena zagreb koliko ulja ide u motor golf i test auto gume kleber dinaxer cherokee laredo clio grandtour vs fabia combi lexuspgs opelaastraegakaravan cijene novih automobila man protokomjer zraka subaru xw motorno ulje za ford fieata pretplata bmwrpetica u prodaji mini clbman cipvtunong megane dci toyota starlet kompjuter motora ford fiesta subarubr-z kvcaliteta goriva boxer diesel utrke barcelona mercedesglc automatik problemiosgrextonom gume yeti reno clio problemi lagunantest cijena servisa seat cordoba pitanja