Autokreso
Autokreso
2017-11-21 08:40:20 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Pod jednom 'kapom' sada su malopridajni centri za Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart vozila
Tvrtka Emil Frey Auto Centar d.o.o. postala je prvi multi-brand centar Emil Frey Grupe u Hrvatskoj. Novi prodajno-servisni centar Emil Frey Grupe nastao je spajanjem dosadašnjih maloprodajnih centara Citroën u Zagrebu i Mercedes-Benz u Zagrebu i Rijeci. Ovom je prilikom imenovana i nova uprava društva na čelu s Davorom Dasovićem. Ovim promjenama Emil Frey Auto Centar učvršćuje svoj položaj kao najveći maloprodajni partner brandova Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart u Hrvatskoj.Na lokacijama u Zagrebu i Rijeci nalazi se prodaja cjelokupnog programa osobnih i dostavnih vozila Citroën, DS, Mercedes-Benz i smart. Kovinska ulica u Zagrebu je i servisno središte za osobni i dostavni program marki u programu. Servis za teretni i autobusni program Mercedes-Benz i Fuso nalazi se na novoj lokaciji u Blatu čije je otvorenje početkom prosinca 2017. Bogata ponuda rabljenih vozila također je jedna od temeljnih poslovnih strategija.Emil Frey Auto Centar je u vlasništvu švicarske poslovne grupe Emil Frey, najvećeg europskog trgovca motornim vozilima koja na domaćem tržištu posluje gotovo 90 godina i izgradila je čvrsto povjerenje kod proizvođača, trgovaca i kupaca. Poslovanje i odnos prema poslovnim partnerima temelji na svojim osnovnim vrijednostima: odnosu prema kupcu, visokoj stručnosti, dobrom odnosu uloženog i dobivenog i ponudi visokokvalitetnih proizvoda. U skladu s time i u Hrvatskoj jamči sigurnost i kvalitetu u ponudi osobnog i gospodarskog programa vozila, postprodajnih usluga i isporuci rezervnih dijelova.


Emil Frey Grupa je u Hrvatskoj, uz Emil Frey Auto Centar, svojim vezanim tvrtkama prisutna i kao generalni uvoznik i distributer za marke Citroën, DS, Fuso, Mercedes-Benz, Peugeot i smart. Emil Frey Auto Centar u Zagrebu je pristuan u Kovinskoj 2 i 5, Savskoj cesti 41, te u Blatu, u Kanalskoj ulici 2F, kao i u Rijeci, u ulici dr. Zdravka Kučića 38.

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: fakultet antifriz za matiz krila novi ford opel calibra dacia logan ford conckt turbo cijene servisa reno clio focus karavan autorosiguranje ford focus st kvcaliteta goriva mercedes clx megane dci kia ceed v focus gne boja motorno ulje za ford fieata koliko ulja ide u motor audi kvcaliteta goriva detaljni cjenik guma kapacitet goriva opelaastraegakaravan koliko ulja ide u motor audi bmw,audi,mercedes koliko ulja ide u motor audi pritisak u gumama fiat punto prednji far opel meriva montizeri za astru skuteri test tas vogosca kupitirabljeni ford focus c-max hjundaielantra test izdrzljivo mitsubioshi lancer glasanje megan karavan juke-r auto motor i sport katalog peu honda odyssey djecje auto sjedalice izmjena ulja ide u motor fiest anketa crijevo za hladnjak toyota auris gt style christian louboutin platform r porsche croatia start stop opel corsa color edition motorno ulje honda acord sijalica