2014-05-20 00:00:21 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Studijom coupéa u Ženevi, Škoda je skrenula pozornost na sebe, a kao točka na i stigla je najava o novom SUV-modelu za 2016. Dovoljno da se postavi pitanje - hoće li Škoda prestići VW?
Škoda se približava velikom brzinom, u to nema nikakve sumnje, a studije poput Visiona C joj pomažu u promjeni imidža. I u istraživanjima je njezin dizajn sve cjenjeniji, a prodaja stalno raste. Sve to nameće pitanje može li Škoda u budućnosti zamijeniti osnovnu misiju VW-a koja izvire iz njegovog imena. Da podsjetimo - narodni auto. VW je danas mnogo više od toga. Ponuda je iznimno široka, u njoj nema rupa, ali nitko ga doista više ne smatra narodnim u onom klasičnom značenju - da je dostupan svima.

Želite li doznati više o Škoda i Volkswagen modelima koji nas
uskoro očekuju, potražite aktualni, peti broj
magazina
auto motor i sport, koji se nalazi na svim kioscimaI tu uskače Škoda. Povoljnija je cijenom, uredno popunjava ponudu i sve jače pritišće VW. Polo će ovih dana doživjeti blago zatezanje bora, a Fabia će u Parizu osvanuti u posve novom izdanju. Iskoristit će djelomično novu MQB-arhitekturu, bit će lakša i štedljivija i nudit će pregršt prostora. Limuzina slijedi u studenom, a karavan pak - 2015.

Želite li doznati više o Škoda i Volkswagen modelima koji nas
uskoro očekuju, potražite aktualni, peti broj
magazina
auto motor i sport, koji se nalazi na svim kioscima


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: subaru legacy vwstouran maziva fiateidea novicaddy straightwigs:zencart!,the usporednitestgolfvi mercedes cla kralja ford s-max brizgaljkedopeltvectraka northrfaceigoreetexajacket,nor kvalitetacgorivantest kvalitetabenzina focusfccmax zagrebozagreb dario konopek audi opel zafira roletna gepeka dario konopek audi pecjak dario konopek audi dario konopek audi cnoviepassat testgumasavaeskimo lanciaay nissan micra cc dijelovi the north face sable shoes men misano fiatelinea novipseatsleon mazudaskyactivdiesel hondaecivicptyperr hondagaccorditest kvalitetabenzina sportbrake cijena dijelova seat altea renault senic grande chevrolet cruze autoguma cooper deflektor zraka golf twingo dimenzije felgi berlingotxtr volkswagen phaeton design awar difuzori opel zafira tourer vwlpologcomfortline colorado tockovi -pritisak u gumama-for autozubak u nagradnoj igri odamerikanacadopeugeota focuskaravan