Autokreso
Autokreso
2018-04-05 23:38:05 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Sajam će biti otvoren od 10. do 15. travnja, i to do 21 sat, odnosno u petak i subotu do 22 sata, uz ulaznicu od 40 kn
Danas je na Zagrebačkom velesajmu najavljena priredba koja se održava drugi tjedan - Zagreb Auto Show. Riječ je o najposjećenijem i najatraktivnijem sajmu Zagrebačkog velesajma, koji otvara svoja vrata 10. travnja (od 15 sati) te će biti otvorena narednih pet dana, do 15. travnja. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona što mu omogućava privilegiju prezentiranja premijernih vozila.Salon će zauzeti sve raspoložive smještajne kapacitete, ukupno 70.000 m2 izložbene površine raspoređene u 14 paviljona i na otvorenom prostoru. Od ukupno prisutnih 85 brandova automobila, motocikala i gospodarskih vozila imamo 133 premijere i ponovno ukupno najbogatiji prateći program ikada. Izložbene prostore Zagrebačkog velesajma zaposjesti će 463 izlagača iz 34 zemlje.Kada govorimo o 133 premijere, one se odnose:
Automobili - 1 svjetska vicepremijera, 3 europske vicepremijere, 36 hrvatskih premijera i 1 hrvatska vicepremijera
Koncept - 1 hrvatska premijera
Gospodarska vozila - 10 hrvatskih premijera, 3 hrvatske vicepremijere
Motocikli/Četverocikli - 3 svjetske premijere, 8 europskih premijera, 57 hrvatskih premijera, 1 hrvatska vicepremijera
Kamperi - 7 hrvatskih premijera, 2 hrvatske vicepremijerePrisutno će biti 85 brandova automobila, motocikala, bicikala, gospodarskih i kamp vozila. Od toga 28 automobilskih marki, 36 marki motocikala, 11 marki bicikala, 19 marki gospodarskih vozila, 5 marki autobusa i 5 marki kamp vozila. Zabava na mnogim mjestima podrazumijeva adrenalinska događanja na 3 poligona. Enduro natjecanje, Poligon automodelara te Brzi i žestoki sa stunt/kaskaderskim showom i koncert. Biti će tu i Auto style natjecanje, DB natjecanje, Drift taxi, Auto slalom taxi... Posjetiteljima će biti omogućeno slikanje u RRC4 (sezona 2017) te novom RRC5 bolidu Riteh Racing Team odnosno Formula Student tima Tehničkog fakulteta Sveučilišta u Rijeci. U subotu, 14. travnja održat će se defile starodobnih vozila od Trga bana Josipa Jelačića do Zagrebačkog velesajma. U paviljonu 11a moći će se razgledati povijesna - starodobna vozila u vlasništvu članova Oldtimerskog kluba Zagreb, te u paviljonu 11c povijesna - starodobna vozila VW Buba kluba Zagreb i kluba 'Eppur si muove' iz Umaga. Biti će tu i talk showovi, paneli na brojne tema kao što su; Jesu li dizelaši 'mrtvi'?; Benzin, hibrid ili struja kao alternativa; Moto putovanja i putopisi - male tajne velikih moto-putopisaca; Motociklisti kao ugrožena skupina u prometu i kako povećati sigurnost?...Toyota će u sklopu projekta Mobilnost za sve omogućiti testne vožnje svojih prilagođenih hibridnih modela za osobe s invaliditetom. U sklopu istog projekta održat će na otvorenoj pozornici u paviljonu 5 panel Mobilnost za sve kako bi se svi zainteresirani više educirali o temi. Ujedno su i sponzori glavni sponzori nagradne igre za sve posjetitelje koji kupe ulaznicu - hibridnog Yarisa!Podsjetimo da se ulaznice mogu kupiti u pretprodaji na blagajnama ispred Zagrebačkog velesajma radnim danima već i danas, pa do 9. travnja od 10.00 do 15.00 sati i to po cijeni od 40 kn za jednokratni ulaz, odnosno za 20 kn u slučaju da ste umirovljenik, dok je studentima i učenicima omogućen besplatan ulazak. HŽ putnički prijevoz, posjetiteljima sajmova iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40% popusta na cijenu povratne karte.

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: stormmotornoulje mazda plin koliko ide ulja u motor fiat c swiftpgti kvarova petka cijene servisa peugeot cla, staro jeep wrangler hrytestovi domagojvida tiffanyelsaperettibangles motorno ulje za ford fijesta mercedes prerade chevroletcruze kolikouljaideumercedess toyota urban crruiser urban chevroletcorlando gps navigacija auto show zagreb isplativosthdizela limarskitradovi alfaagt cla, kapacitettankagorivafords koliko ulja u motor fiat punt uggclassicshortpaisley-sand damier canvas azur business ca subaruttribeca kraljeviprerada street race osijek on board juke-r opel astra j servisni interval kangoo test rabllenog nissan note maruszewski koliko ulja ide u mercedes a k audi ovjes kvaliteta dizela ww start stop upozorenje mercedes vito nissan rouge chevrolet.camarozss hondapurzenevi suzuki sx koliko ulja u motor mazda trib testfordkuge