Autokreso
Autokreso
2014-12-01 13:55:37 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Bojimo se da među nama nema previše sretnika koji će imat priliku na zidu ponosno istaknut novo umjetničko djelo


 Komadi Pirelli kalendar 2015

Još 1964. godine prvi puta objavljen je kultni Pirelli kalendar koji je protekle godine obilježio pedesetu godišnjicu. Premijerno predstavljanje održano je u Pirelli HangarBiococca umjetničkom prostoru u okviru centra gdje će iduće godine biti održana izložba Expo Milano 2015. Tako se u prostoru koji nosi oznaku 'Made in Italy' vrlo dobro snašao i poznati talijanski brend te čuveni 'proizvod'!

 Komadi Pirelli kalendar 2015

Ekskluzivnosti ne manjka na kalendaru 'The cal', iako fotografije ne potpisuje talijanski, već američki modni fotograf, Steven Meisel. Zanimljivo je kako su fotografije navodno napravljene još tijekom mjeseca svibnja, i to u njegovom studiju u New Yorku, a gdje je žene i žensku ljepotu postavio i prvi plan. Tako su nastale fotografije koje će narednih 12 mjeseci krasiti mnogobrojne zidove sretnika koji su uspjeli doći do svog primjerka.

 Komadi Pirelli kalendar 2015

Ispred objektiva Stevena Meisela stale su američki supermodeli Gigi Hadid, Candice Huffine, Cameron Russell i Carolyn Murphy... Zatim, tu su Brazilke Raquel Zimmermann i Isabeli Fontana, više puta viđena u izdanjima iz 2003. koje je radio Bruce Weber, pa 2005. Patrick Demarchelier, 2009. Peter Beard, 2011. Karl Lagerfeld, kao i 2012. gdje je fotograf bio Mario Sorrenti, te 2013. koje potpisuje Steve McCurry.

 Komadi Pirelli kalendar 2015

Tu je još jedna slavna brazilska manekenka, Adriana Lima, već viđena 2005. kod Demarcheliera i 2013. McCurrya. Britanka Karen Elson, Portorikanka Joan Small, kao i Ruskinja Sasha Luss te njena poznatija sunarodnica Natalia Vodianova, također, viđena na kalendarima iz 2003. Webera, te 2004. Nicka Knighta i 2006. Merta i Marcusa. Za razliku od većine njih, Njemica Anna Ewers je novo lice, ali jednako atraktivno kao i ostala.

 Komadi Pirelli kalendar 2015

Pirellijev kalendar predstavlja kultni proizvod u svijetu modne fotografije, a s obzirom da je riječ o limitiranom proizvodu ima i kolekcionarsku vrijednost. Na 41 dosadašnjem kalendaru radila su 33 fotografa, a snimani su 17 puta u Europi, 11 puta u SAD-u, 5 puta u Africi, 4 puta na Karibima, 3 puta u Brazilu te jednom u Kini. Zanimljivo je i da su dosadašnja izdanja 26 puta prikazana u punom koloru, 9 puta crno-bijela, odnosno 6 puta u kombinaciji ove dvije tehnike.

 Komadi Pirelli kalendar 2015

Nadamo se da ste 'prijatelj kuće' te da ćete imat priliku 'ogrepst' se za svoj primjerak legendarnog kalendara koji se ne nalazi u slobodnoj prodaji, jer poznata je činjenica da je stvar prestiža imat Pirelli kalendar na zidu.

 Komadi Pirelli kalendar 2015


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: ford focus c max rabljeni ford c-max rabljeni gradski automobili opel astra opel meriva dijelovi neven novak neven outlander agregat tuning konopek test rabljenog toyota auris hyundai terracan koliko ulja ide u mercedes c k hankook i fulda toyota urbancruz cijene i ponuda ljetnih guma f theonorthafaceefleeceiredhjack cijena novog motora- seat ford fiesta city zagreb spin moni moris cooper golfocross ugg classic mini focuspcrmax testldizela mercedes s alfisti i giulietta audi tt sgttline kanuni mens north face shoes pritisak u gumama fiat tipo fords priotisakugumikiacarnival samosatalni radno mjesto koliko ulja ide u motor audi t jaguarsxjtypelr vwtgolfrrabitt coopertyres kao nissan primera kamotor ulje ko nissan primera kmotorn ulje ko koliko ulja ide u mercedes a l facebooktfacebook robert defender osmi mercedes e coupe must coachhandbag-humanshapean koliko ide ulja u getribu astr