2012-12-18 07:50:24 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Sa 82 boda francuski je predstavnik iza sebe ostavio VW Golf, Renault Clio...
Odlučeno je!. Tijekom idućih 12 mjeseci Peugeotov model 208 kititi će se titulom HR auto 2013. Naime, nakon što je početkom studenog odabrana uža lista od šest finalista koji su se borili za prestižnu titulu, žiri od 11 članova iz najpoznatijih domaćih medija koji svakodnevno prate tematiku automobilske industrije odlučio je o pobjedniku.

 Automobili VW Golf VII

Druga je pozicija pripala modelu za koji su ipak mnogi mislili kako će odnijeti pobjedu, iako je, ruku na srce, napravljen premali korak prema naprijed u ondosu na prethodnu generaciju. To se pak ne može reći i za trećeplasirani Renault Clio, a koji je ipak i primjereniji budžetu domaćih kupaca. Pored ova tri modela koji su osvojili Zlatni, Srebrni, odnosno Brončani volan, u finalu izbora za HR auto 2013. bili su i Kia cee'd, Škoda Rapid / Seat Toledo te Fiat Panda.

 Automobili Renault Clio Rovinj 2012

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: renault usporedni test polovsclio zavjesice svi modeli dacije subarugoutback mercedes filtri alfasromeowgulieta mercedesoaalasa fordut fast vwspassat citroen gs,,((,,). chevrolet sitroen saxo brava cijena dacia sandero pro ceed usporedni test adaptivnog i st audidariokonopek djecjedautorsjedalicehtest vw polo si bicikl mercedes koliko ulja ide u mercedes a castrol novikiario rabljenimdjelovizasmegan kvalitetasgorivaodiezel mercedes cls sportsvan cadillacesrx koliko ulja ide u motor honda buzet golf variant ljetne gume cijena seat cordoba dijelovi renault captur koliko ulja ide u motor toyota koliko litara ulja ide u motor misanorcrvena vrsta ulja za motor audi predstavljen mercedes tockovi -pritisak u gumama-for tm contenutocarrello:replicas nissan navara opelsastrawgtcudijelovi rabljenilmitsubishifcarisma testobenzina peugeotabbq sportstourer djecje autosjedalice peugeot elantra citroen