Autokreso
Autokreso
2015-03-18 17:01:24 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Francuska PSA Peugeot Citroën grupacija provodi strategiju 'Back in the Race' s globalnim, a ne regionalnim modelima


 Automobili Peugeot 2008

Proizvodnja modela Peugeot 2008 započela je prije nekoliko dana u tvornici u Porto Realu (Brazil). Jedan od ciljeva plana 'Back in the Race' svakako je razvoj ciljane proizvodne strategije na globalnoj razini, kojom se jamči bolje pokrivanje tržišta, napuštanjem logike game po regijama i prelaskom na logiku globalne game. Peugeot 2008 prvo je vozilo kojim se na svjetskoj razini provodi ciljana proizvodna strategija.

 Automobili Peugeot 2008

Model je to koji su zajednički osmislili timovi za istraživanje i razvoj iz različitih regija, u Francuskoj, Kini i Brazilu. U travnju 2013. pušten je u prodaju u Europi, a zatim u Sjevernoj Africi i u Euroaziji. Od travnja 2014. prodaje se i u Kini. Do danas je Peugeot 2008 nadmašio očekivanja s više od 286.000 primjeraka proizvedenih u svijetu. Dodijeljeno mu je desetak nagrada, osobito u Irskoj, Italiji, Španjolskoj, Francuskoj, Poljskoj i Turskoj.

 Automobili Peugeot 2008

Prilikom početka proizvodnje, Carlos Gomes, direktor PSA Peugeot Citroën za Latinsku Ameriku, izjavio je: 'Peugeot 2008 jasno dočarava strategiju grupe PSA o globalnoj gami. Globalna gama je jamstvo veće prodaje po modelu, optimiranih troškova razvoja i učinkovitijeg napretka lokalne integracije. Početak proizvodnje modela Peugeot 2008 u Porto Realu plod je sjajnog rada pod vodstvom našeg centra za istraživanja i razvoj te naše radionice dizajna u Latinskoj Americi'.

 Automobili Peugeot 2008


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: karakteristike koliko uljaa ide u motor audi land of quattro pritisak u gumama renault seni prodaja automobila range rover velar electasol svjetski cijena dijelova seat ibiza test rabljenog audi allroad logan roomster citroen saxo motornorulje freelander cjenik dijelova za vw passatb opel tuning show karlovac and tiffany charms dani opel astra zadnji branik motornorulje usporednietestkgolfawtdieiwtsi kontakt ugg classic cardy markojtomac cjenik dijelova za... euro cijena rezervoara one biraju usporedba svijetala nagradna igra suzuki laguna renault jet at prodajasatova gradskaaauta tribute tribute tribute sang yong pritisak u gumama suzuki vitar usporednitestzadnjipogonii mercedes slk nokian audi zanimljivosti toyota avalon koliko ulja ide u diferencijal sustavubrizganja uporedni test suv-a pritisak u gumama renault scen nisan hr nissan juke podaci o motoru