Autokreso
Autokreso
2015-03-18 17:01:24 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Francuska PSA Peugeot Citroën grupacija provodi strategiju 'Back in the Race' s globalnim, a ne regionalnim modelima


 Automobili Peugeot 2008

Proizvodnja modela Peugeot 2008 započela je prije nekoliko dana u tvornici u Porto Realu (Brazil). Jedan od ciljeva plana 'Back in the Race' svakako je razvoj ciljane proizvodne strategije na globalnoj razini, kojom se jamči bolje pokrivanje tržišta, napuštanjem logike game po regijama i prelaskom na logiku globalne game. Peugeot 2008 prvo je vozilo kojim se na svjetskoj razini provodi ciljana proizvodna strategija.

 Automobili Peugeot 2008

Model je to koji su zajednički osmislili timovi za istraživanje i razvoj iz različitih regija, u Francuskoj, Kini i Brazilu. U travnju 2013. pušten je u prodaju u Europi, a zatim u Sjevernoj Africi i u Euroaziji. Od travnja 2014. prodaje se i u Kini. Do danas je Peugeot 2008 nadmašio očekivanja s više od 286.000 primjeraka proizvedenih u svijetu. Dodijeljeno mu je desetak nagrada, osobito u Irskoj, Italiji, Španjolskoj, Francuskoj, Poljskoj i Turskoj.

 Automobili Peugeot 2008

Prilikom početka proizvodnje, Carlos Gomes, direktor PSA Peugeot Citroën za Latinsku Ameriku, izjavio je: 'Peugeot 2008 jasno dočarava strategiju grupe PSA o globalnoj gami. Globalna gama je jamstvo veće prodaje po modelu, optimiranih troškova razvoja i učinkovitijeg napretka lokalne integracije. Početak proizvodnje modela Peugeot 2008 u Porto Realu plod je sjajnog rada pod vodstvom našeg centra za istraživanja i razvoj te naše radionice dizajna u Latinskoj Americi'.

 Automobili Peugeot 2008


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: koliko ulja u motor fiat punt adac test pouzdanosti suzuki a koliko ulja ide u motor audi b folije europskaounija eurodizel euro v elektrordacia novi fiat scudo rabljeni ford c-max prednja test gumy shema instalacije english koliko ulja ide u motor golfa dustermaratontest dizellnajbolji mercedesivito diskookugla the north face triclimate gore ovjese passattsynhroxdsgstest usporedba karavana koliko ide fiatu dukatu ulja u kia ceed dies keniblock tiffany charms katolicki praznici u nove bro katalog kasko kais izmjenaruljaw intercars insigniaopc buvbaru infinityem ijlixdbvucd igor igor hrvatskikraljevipreradaaud hre felge touareg x hondacivicgl hankookgume pritisak u gumama renault five kvalit octavija renaultrmeganeigrandture suzuki sx cross alfa spider renault megane grandtour oprelacorsasd