Autokreso
Autokreso
2013-01-07 08:00:50 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Premijera novog kompaktnog crossovera najavljena je za proljetni salon automobila u Ženevi


 Automobili Peugeot 2008

U francuskom Peugeotu su ponukani vrlo dobrim prodajnim rezultatima modela 208 proširiti spektar raspoloživih modela nastalih na istoj platformi. Tako su pripremili i model 2008 koji bi premijeru trebao imati početkom ožujka na salonu automobila u Ženevi. Pored toga, govorka se kako je u pripremi i dvovratni model 1008 koji će više biti orijentiran na lifestyle opcije.

 Automobili Peugeot 2008

Tako bi Peugeot imao vrlo zanimljivu paletu crossovera, a koji bi pored sada spominjanih mdoela 1008 i 2008 činili i već poznati modeli 3008 te 4008. Obnavljanje postojećih modela te priprema novih modela svakako se pozitivno odnose na povećanje prodaje te privlačenje novih kupaca, koji do sada nisu razmišljali o Peugeotu.

 Automobili Peugeot 2008

Model je to koji broji 416 cm u dužinu te vjerujemo da će postati opasan konkurent modelima Nissan Juke te Opel Mokka. Uskoro očekujemo i detaljnije tehničke podatke. Ujedno je riječ o serijskoj izvedbi modela koji je na jesenskom salonu automobila u Parizu prikazan kao koncept. Između ostalog, rabiti će modernu tehnologiju dizelskih e-HDi motora i 3-cilindarskih benzinskih motora.

 Automobili Peugeot 2008

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: frankfurtu christianlouboutinsoprivate vito crosland x thenorthfacefleeceredjack kijario dpf filtar sportpirrazonodausport x! aro volkswagenkupio aeolus advanced search : ugg boots on hankook winter test auto guma - unknow mikroremen north face denali jackets chea vwlgolfivdgoaltedition peugeotorigin subaru levorg omega ev outletjitalija volkwagen cc peugeotorigin registarska oznaka pp nissanfnote cjenikdijelovazavw... kvari li se cayenne s e-hibrid autogodine outletjitalija pritisak u gumama astra sport outsourcing education the ris stepwey skoda octavia scout octavia ulja motoriominiwbike pluriel allfa nadzor tlaka u gumama coachlhandbagsbblackewithbchoc farovi opel vectra opc antifriz za matiz pritisak u gumama suzuki vitar povoljan staklo vjetrobran audi suv autobusi antifriz za matiz nova kia sportage coachlhandbagsbblackewithbchoc nissan tino