Autokreso
Autokreso
2012-09-06 10:11:55 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

U Čepinu je održana i prva noćna utrka te se još jednom potvrdila vrlo dobra organizacija oktanskog spektakla u režiji AK Slavonija


 Foto report Osijek Street Race Show 9

Kao što smo i najavljivali, proteklog je vikenda na čepinskom aerodromu kod Osijeka održan deveti Osijek Street Race Show. Bogat program u tri dana i dvije noći donio je natjecateljima te brojnoj publici mnogo oduševljenja. Nastupili su drifteri, street race natjecatelji, ali i nezaobilazna natjecanja u street styleu te DB dragu. Po prvi puta održana je i noćna utrka. Novost je bilo i sudjelovanje u King of Europe natjecanju, što je dovelo i do brojnih inozemnih sudionika.

 Foto report Osijek Street Race Show 9

Croatian Drift Challenge pripao je Bojanu Kurbaliji iz Srbije, dok su drugi i treći bili slovenski natjecatelji Benjamin Čemas i Rok Keršič. U daleko žešćoj konkurenciji, King of Europe pripao je Adamu Kerenyi iz Mađarske, drugi je bio Calina Ciortana (Rumunjska) te treći Roman Kolesar (Slovačka).

 Foto report Osijek Street Race Show 9

U utrci ubrzanja na 402 metra, ali među motoristima bile su dvije klase. Jedna do 600 ccm te druga do 1000 ccm. U slabijoj najbolji su bili Kristijan Banović, Ivica Treger te Damir Žuljević, dok su odličja u klasi 1000 pripala Darku Plavšiću, Josipu Nediću te Hrvoju Sviraću. AK Slavonija je ponovno dokazao da može i zna pripremiti iznimno dobro i zanimljivo okupljanje scene koja postaje sve popularnija.

 Foto report Osijek Street Race Show 9


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: ekoitaxi mercedes a klase kontrola kvaliteta dizela pritisak u gumama smart koji volvo christianhlouboutinranklelarie osijek kompaktnisuv novasopel.astra koje ulje ide u motor nissan fiesta econetic fordnmondeoatdci koliko ulja ide u motor subaru prvi test:renault grand scen fordamondeo mark christian louboutin chinese st fiat palio dizel theinorth.faceavindicatoramid stop svijetlo koliko ulja ide u motor audi o atmosferski benzinac vrsta and koliko ulja ide u motor ford santa ugg mocha tall boots gray on s regulator praznog hoda remek djelo mladog podravca citroen tourer c koliko ulja ide u motor ford christianlouboutinwhitedoub clioulja toyota urban cruiser urban dachia logan van novaoastra renaultlvellsatis power najkvalitetnijeigorivo alfahromeoegiulietta,test upozorenje za ispuhanu gumu koliko ulja ide u tiptronik pa alfahromeoegiulietta,test most za polo toyota auris gt style suzukiskizashi ford s max auto gume volkswagen i suzuki habulin povoljanpolodizelmotor crijevozahladnjak vdoitest