Autokreso
Autokreso
2012-09-21 09:34:58 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Po jedan benzinski i dizelski motor od 192 i 197 KS uz tri paketa opreme opcije su između kojih kupci mogu birati


 Automobili Hyundai Santa Fe

Nova, treća generacija popularnog Santa Fea prikazana je tijekom proljeća na salonu automobila u New Yorku, a sada je stigla i na hrvatsko tržište. Model je to koji pomalo agresivnim dizajnom, slijedi Hyundaijevu dizajnersku 'fluidic sculpture' filozofiju.

 Automobili Hyundai Santa Fe

Novi je model, u odnosu na prethodnika, duži za 3 cm (469 cm), te 1 cm uži (188 cm) i 4,5 cm niži (168 cm) što mu daje određenu dozu sportskog izgleda. Nastao je na istoj platformi pa je i međuosovinski razmak ostao na 270 cm. Kao i do sada, putnička kabina osigurava obilje prostora i komfora. Sprijeda je povećan prostor iznad glave, dok je na stražnjoj klupi sada znatno više mjesta i za noge.

 Automobili Hyundai Santa Fe

Materijali u unutrašnjosti kvalitetniji su i mekaniji, pa tako cijeli interijer odiše elegancijom i luksuzom. Sjedala su veća, udobnija i ergonomski oblikovana, s praktičnim detaljima kao što su električno podešavanje, grijači sjedala i drugo.

 Automobili Hyundai Santa Fe

Dorađeni motori novog Santa Fea daju još više snage, brzine te minimalnu razinu buke i vibracija, i što je još važnije, značajno nižu potrošnju goriva. Na hrvatskom tržištu dostupna su dva motora. Benzinski je 2,4 GDi motor snage 192 KS, a uz koji je tu i poznati dizelski 2,2 CRDi motor snage 197 KS koji dolazi i u kombinaciji s pogonom na četiri kotača i automatskim mjenjačem. Nadalje, tu su i tri paketa opreme (iStart, iLike i iThink).

Izvadak iz cjenika - Santa Fe
 Motor  Snaga  Oprema  Cijena
 2,4 GDi
 192 KS
 iStart 2WD
 260.230 kn
 2,2 CRDi  197 KS
 iStart 2WD  284.253 kn
 2,2 CRDi  85 KS
 iLike 4WD
 310.277 kn
 2,2 CRDi  115 KS
 iThink 4WD
 360.323 kn

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: coopertgume koje ulje ide u fijat skudo colt czt kids ugg boots,kid ugg boot on cjenikodijelovaczavvwlpassatlv kiaceeddies cjenikodijelovaazatvwipassatec kia pro ceed coupe cjenik ford mondeo veliki serv kaonijedansrugui kamion jeep grand cherokke japanci iskoristivi insigniaetest infiniti ime hyundaidaccent hrvatski kraljevi prerada dari hondraccord hondapfrv honda hybrid opel crossland honda accord rs honda accord gumezimske gumeszarprodaju gts gorivotifon golfviii golfkkult golf vi golf v gnerenault getz generralgraber generickzion fuzion fordswrc fordsmondeowsw fordsfiestawtestarabljenih fordsfiesta fordofocusjtddi fordgfocusrtest fordfocustdci ford otvorenje gospodarskog ce ford focus rs ford mondeo limuzina folije fiatsscudo fiatrmarea