Autokreso
Autokreso
2010-12-13 16:39:41 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Zajednički cilj industrije i politike - Njemačka bi trebala postati vodeće tržište i vodeći ponuđač elektromobilnosti


 

U okviru konferencije za tisak dana u Berlinu, prof. Henning Kagermann, predsjednik upravnog odbora nacionalne platforme elektromobilnosti, predstavio je prvi privremeni financijski izvještaj.

Također prisutni: ministar gospodarstva Rainer Brüderle i ministar prometa dr. Peter Ramsauer, dovezli su se u VW Golfu blue-e-motion. Zajednički cilj industrije i politike je razvoj Njemačke u vodeće tržište i vodećeg ponuđača elektromobilnosti. Već su objavljeni prvi ekonomski pokazatelj za to: milijun elektromobila na cestama diljem Njemačke do 2020.

 


Volkswagen već danas određuje smjernice
Najveći europski proizvođač automobila želi izvući elektromobilnost iz sjene te smjestiti ovu novu vrstu trajnih automobila na vodeće mjesto na tržištu do 2018. Kao prvi elektromobil ove marke na tržište će 2013. doći Up! blue-e-motion, a kratko nakon toga izlazi Golf blue-e-motion.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: pritisak u gumama renault seni pritisak u gumama renault seni pritisak u gumama renault seni pritisak u gumama renault seni karakteristike popularnelimuzine karakteristike novi materijali na vozilu novi materijali na vozilu dizel najbolji dizel najbolji producttags:low-costhigh-qu nedostaci nedostaci hinridni turbo c-max test zest zimskih guma zest zimskih guma proceed koliko ulja ide u auto koliko ulja ide u auto koliko ulja ide u auto chevrolet.cruzostoetpvrata tiffany solid butterfly earrin cvek honda cbr plinske kolikouljaideumotorhyunda ford focus rsindex.php subaru imreza mercedes a lasa a mercedes a lasa a mercedes a lasa a mercedes a lasa a acura rsx type s acura rsx type s renault captur kriza u autoindustriji acura rsx type s motor za gepek sexi djevojke test vw sharan test vw sharan koliko ulja ide u mercedes clk stabilizator napona koliko stane motor olja u reze ford fusion test rabljenih ford fusion test rabljenih christianlouboutinsuedesqua auto hold ford fusion test rabljenih