Autokreso
Autokreso
2011-01-26 18:46:32 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Poruka je kratka i jednostavna, te dovoljno govori sama za sebe. Ali, postoji i detaljnije objašnjenje


Vizija: Očekivanja ljudi po pitanju individualne mobilnosti u potpunosti su se promijenila, a poimanje automobila tek kao običnog sredstva za prijevoz danas je zastarjelo. Automobil danas mora govoriti za sebe, odražavati životni stil vlasnika i postao je dio životnog prostora. Istovremeno, automobilska industrija u svijetu doživljava velike promjene. Hyundai Motor Company rapidno raste i postao je jedan od vodećih svjetskih automobilskih marki sa proizvodnim kapacitetom većim od 3,5 milijuna vozila. Upravo zbog toga Hyundai treba novi pristup, ideje i rješenja. Slogan New thinking. New possibilities. izražava želju za slijedećim velikim korakom. Ostvariti izazov i ponuditi nove, jedinstvene mogućnosti za ljude i naš planet.

 


Poruka za kupce: Novim razmišljanjem u Hyundaiju žele poboljšati razinu zadovoljstva i oduševljenja stranaka. U stalnoj potrazi za boljom kvalitetom i novim rješenjima Hyundai stvara nova i drukčija iskustva u vožnji. Hyundai će kupcima pružiti vozila premium kvalitete i karakteristika, ali po dostupnijim cijenama i tehnološki naprednijim od konkurencije.

 

Poruka automobilskoj industriji: Hyundai nije više proizvođač koji proizvodi samo kvalitetna vozila. Hyundai danas traži i nova rješenja i mogućnosti koje stranke žele. Hyundai će biti tvrtka koja je fokusirana na nove ideje i nova rješenja i u komunikaciji sa strankama.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: katalizator za polo clasio contisport hrvatska chevroletecaptiva grijanje auta kvar chrysler sebring crjevo od klime sa ventilom boxer diesel protokomjer zraka mercedes audi coupe test dizela konopek audi koliko ulja ide u motor to koliko ulja ide u motor od por koliko ulja ide u motor mitsub koliko ulja ide u motor golf v katalizator za polo clasio karavani euro ncap kadjar hrvatska schevrolet captiva golf highline debica gume crjevo od klime sa ventilom deflektor zraka boxer diesel autoklub siget alfa romeo mito s cross ulje tera svjetla fiat ulysse cjenikdijelovazavwpolo focusltdci renaultolagunacgt renaultrmegan zimskeogumewhondavaccord hrvojedokoza kupnja guma koliko ulja ide u mercedes cla ford transit range rover mazda takeri dogge astra gtc biturbo arhiva tiffanygsomersetostaridangletc rolls-royce ghost one biraju zigume c crosser koje ulja ide u motor seat alt