2012-10-30 09:41:40 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Ni u Slavoniji nije sve ravno, pa nisu ni svi Civici isti. Naš HR test ovaj put je sučelio dva benzinca i jedan dizel da bismo dobili odgovor na pitanje - koji je za vas najbolji?
Kompakt praktičan poput monovolumena, japanski Golf i NLO-dizajn - samo su neki od naslova koje ste mogli pročitati u auto motor i sportu, a tiču se prethodne, osme generacije Civica. Honda je svoj legendarni model, koji ove godine slavi 40. rođendan, u 2005. radikalno promijenila. Sportski su geni bačeni u drugi plan, a sve je evoluiralo u smjeru praktičnosti i svakodnevice. U Hondi su odjednom prestali govoriti o performansama, zvuku motora i držanju ceste te ponudili udobnost, najveći prtljažnik u klasi i prostranu kabinu s 'pametnim' stražnjim sjedalima.Za razliku od prethodne generacije Civica, koja je izazvala šok, potkraj prošle godine predstavljen je aktualni model čiji je vanjski izgled samo blago osvježen. Izmijenjeni su prednja maska i stražnja svjetla, unutrašnjost je oplemenjena kvalitetnijim materijalima, smanjena je razina buke i pobljšana aerodinamika, a ugrađen je i 'zeleni' eko-prekidač koji snižava potrošnju goriva.
Na trećem mjestu HR testa završio je dizelski model, a želite li doznati pobjednika
potražite deseti broj specijaliziranog magazina auto motor i sport

2012-10-31 12:59:23

Interesantan auto, kao i sve Honde na svoj način. Dizajn ne može biti po ukusu konzervativaca, ali bolje i ovakav svojeglavo futuristički, nego bezličan, kako je to (pre)često uobičajeno kod Japanaca.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: cijenarezervoara mazdapplin tuninggaraga fabia rs louis vuitton classic china ru opeloastraiosvoji astzratclasic koliko ulja ide u mercedes a k fordcfocusrtest gtc se kako nastaje profil na gumama poprvakoturbine mazda vsi rover vwutouran subaru impreza renault captur oprelcorsad range rover sport opelorekord mercedesaklasea hyundai elantra sls amgmercedes peugeottecocup citrojen cactus hondabaccordidtec ilab test ljetnih guma scirocc maratonrtest test rabljenog brava kartingarena kiaoceedecrdi suzukioignis opel corsa suv teretniprogramguma mercedes cl amg polomgtigtesttday sporttour alu felge cordoba mazdapsky.motori dijelovizaseat rabljeni focus salon djecje auto sjedalice test pretplata bluemotion christian louboutin shoes gold compact cope