Autokreso
Autokreso
2013-11-15 08:07:26 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Zaprimili su 11.500 narudžbi, a jako dobrim prodajnim rezultatima može se pohvaliti i model 2008


 Automobili Peugeot 308

Sjajne vijesti stižu s francuskog tržišta, gdje je nedavno lansiran novi Peugeot 308. U listopadu je Peugeot ostvario porast registracija od 11%, te 17,5% tržišnog udjela, što je za 1,3 postotna boda više u odnosu na listopad 2012. godine. Taj uspjeh rezultat je uspješnog lansiranja modela 308 i 2008. Novi 308 od svoje je komercijalizacije na francuskom tržištu zabilježio 11.500 narudžbi, od čega 60% otpada na više pakete opreme.

 Automobili Peugeot 2008

U listopadu je to, u Francuskoj bio najprodavaniji automobil u svom segmentu. Peugeot 2008 u listopadu je također bio najprodavaniji automobil u svom segmentu na francuskom tržištu sa 5300 registracija i tržišnim udjelom od 3,2%. Na europskom tržištu taj Peugeotov model do sad je ukupno ostvario 65.450 narudžbi, od čega više od polovice u Francuskoj.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: koliko ulja ide u motor kia christian louboutin platform c christian.louboutinulouisksued mercedes benz bmw,uaudi,gmercedes a klas dariokonpek jamaha panda kuca buka zamjenska hauba za audi tt kolikouljaideumotorseate phanatinea bestcarsyeti ugg bailey button triplet boot opel agila uggsknightsbridge:ugg,uggb test rabljenog - renault megan koliko ulja ide u moto lsuzuki scenic conquest pecjak autosjedalice orleneoil corsaacttest dizelagorivo test gume kupnjazimskihguma cijenaegumadudhraiieuropi peugeot bipper koliko ulja ide u motor scenic volkswagentphaeton prprema auta za zimu vikend provod s toyotom auris test rabljenog nissan qashqai aveo chevrolet sedan mazda skyactiv diesel autorslalom brava volana autokatalog terenac igor igor suzuki regina cijenaegumadudhraiieuropi cijene servisa peugeot mercedesceccoupe chevrolet.cruze goodyear prvi broj npvi cliosport bullija