Autokreso
Autokreso
2011-02-04 11:38:08 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Pored toga prodajni salon promijenio je adresu i sada se nalazi u Kovinskoj 6, nasuprot dobro poznatog Euroline salona


 

Euroline centar rabljenih vozila predstavljen je hrvatskom tržištu u ožujku 2002. godine. Sada je došlo vrijeme za promjene pa je uveden novi vizualni identitet te se preselio na novu adresu - Kovinska 6 u Zagrebu. S obzirom na veliku i raznovrsnu ponudu ne samo vozila nego i usluga, Centar je promijenio ime u Euroline Plus, a u skladu s potrebama kupaca nova se lokacija nalazi nasuprot Euroline, glavnom zastupniku Daimlera AG i prodajno-servisnom centru novih vozila.


Sada se na jednom mjestu pruža kompletna logistika te prateće usluge kao što su procjena vozila putem Eurotax programa, mnogobrojne mogućnosti načina financiranja (mogućnost komisione prodaje, financiranje leasingom, kreditima), zamjena rabljenog vozila za novo, kao i rabljenog za rabljeno, 6-mjesečno jamstvo na sva vozila iz Mercedes-Benz programa, mogućnost odabira i rezervacije rabljenog vozila iz Euroline voznog parka, prodaja salonskih i demo vozila iz vlastitog voznog parka te mnoge druge usluge.

 

U prodajnom programu je kompletna paleta rabljenih vozila - osobna vozila, transporteri, kamioni i autobusi. Na svim su vozilima obavljeni servisni pregledi i svi potrebni radovi kako bi vozilo kupcu bilo predano u potpuno ispravnom stanju, odnosno prema strogim standardima Daimlera AG. Isto tako kupcima kojima Zagreb nije nadohvat ruke i koji su usmjereni na dalmatinsko područje omogućene su istovrsne usluge procjene i prodaje rabljenih vozila u Autoline Plusu u Zadru i Splitu.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: cruztautomobil clio storia marea hgt pritisak guma za hondu accord piaggio brava za paljenje smart fortwo dieseltzima chevrolet kalos clio storia volkswagen kupio tarklasa clio storia thenorthfacenupstedownjac the north face reversible jack start stop golf alltrack megane facelift koliko ulja ide u motor nisaa bmw vs mercedes nagrada bmw vs mercedes koliko ulja ide u motor audi oznake na gumi poklopaczacitroenpikaso autokresomotorcoat alphabet r heart tag bracelet radnoamjesto tablicaidijelovianisanbqashqai mitshubishilancer renaultmeganeextremesedan skodacitigo dieselilibenzin megane ll rezervnaguma poklopaczacitroenpikaso tesla skoda octavia rezervnaguma koliko ulja ide u motor audi kiaiceedtubrzanje rezervnaguma audi e tron spyder mercedesclx jaguar x motori insignia adac dieselilibenzin citroen c crosser c yamaha tmax skodacitigo leasing