2019-01-14 14:41:31 , Autor: PR objava
Bookmark and Share

ATR International AG, čiji je član i dioničar vodeći trgovac auto dijelovima u Hrvatskoj tvrtka Tokić d.o.o sa sjedištem u Sesvetama, dobiva 5 snažnih dioničara na važnim rastućim tržištima


Broj registriranih vozila kontinuirano raste na globalnoj razini – shodno tome i potražnja za rezervnim dijelovima. Stoga, ATR International AG, najveća svjetska trgovačka grupa za auto dijelove, kontinuirano širi svoju mrežu trgovačkih partnera. U 2019. godini pet novih dioničara će se pridružiti ATR-u na rastućim tržištima Kine (Jiangsu Carzone Auto Parts Co., Ltd.), Japana (Empire Motor Co., Ltd.), Argentine (Cárlos Vazquez S.A. and REYDI H.P. S.R.L.) i Albanije (Autopasion sh.a.) u cilju pouzdanog snadbjevanja tržišta rezervnim dijelovima. „Naši trgovački partneri i proizvođači poručuju isto: Kvaliteta presuđuje na gotovo svim tržištima. Sa našom mrežom proizvođača i distiributera dijelova, otvaramo ova tržišta kako bi servisi po cijelom svijetu bili u mogućnosti instalirati rezervne dijelove poznatih svjetskih proizvođača u vozila njihovih klijenata – za veću sigurnost, izdržljivost i očuvanje vrijednosti samog vozila,“ rekao je Roland Dilmetz, Izvršni direktor ATR International AG.

U Kini, od 2019. godine Jiangsu Carzone Auto Parts Co., Ltd. će dodatno ojačati ATR. Carzone je profesionalni distributer rezervnih dijelova i pružatelj usluga sa sjedištem u Nanjingu. Kompanija posluje sa više od 560 trgovina auto dijelovima u približno 220 gradova širom Kine. Kako bi mogli optimalno opskrbiti 74.000 servisa u 27 provincija, distributer dijelovima je investirao u sofisticiranu mrežu distribucije u ranoj fazi poslovanja. U Japanu, etablirana kompanija Empire Motor Co., Ltd. se pridružuje ATR-u kao dioničar. Kompanija je osnovana u Tokiju 1913. godine i danas je vodeći distributer auto dijelova, dodatne opreme i građevinske opreme sa stranim predstavništvima u Singapuru, Maleziji, Kini i Tajlandu. „ Vrlo sam zadovoljan što s ove dvije kompanije možemo otvoriti ova važna azijska tržišta našim dobavljačima.“ rekao je Dilmetz.

U Argentini, ATR International AG je uspio osvojiti dvije kompanije Carlos Vásquez S.A. i REYDI H.P. S.R.L. kao dioničare. REYDI i Carlos Vásquez zajedno pokrivaju cijelu državu. „ Obje kompanije nas odlično nadopunjuju i sretni smo što im možemo poželiti dobrodošlicu u ATR. Uvjereni smo da će njihovo članstvo u ATR-u koristiti svim stranama.“, kaže Dilmetz. U jugoistočnoj Europi, ATR će ojačati svoju prisutnost od 2019.g. sa kompanijom Autopasion sh.a. iz Albanije. Mikail Vasili je osnovao Autopasion 1994.g. i danas je jedan od najvažnijih i najuspješnijih distributera rezervnih dijelova u Albaniji. Autopasion nudi dijelove i usluge visoke kvalitete u svoje 4 glavne poslovne kategorije: gume, akumulatori, tekućine i automobilski rezervni dijelovi. „Autopasion savršeno odgovara našoj mreži kao perspektivna i profesionalna obiteljska kompanija.“ ističe Dilmetz.

O ATR-u:
Tržišna organizacija ATR (Auto-Teile-Ring) je osnovana 1967. godine kada su 5 vodećih nezavisnih distributera auto dijelovima u Njemačkoj udružili snage i formirali snažnu poslovnu suradnju.
ATR International AG, sa sjedištem u Stuttgartu, je osnovan 1999.g. kao nastavak ideje i odgovor na mjenjanje društvene i tržišne strukture u Europi. 39 dioničara sa više od 270 trgovačkih kompanija u 64 zemlje su trenutno članovi ATR International AG-a koji ostvaruju vanjsku prodaju od 22,5 milijarde eura u 2017.g. Tvrtke članice su vodeći trgovci auto dijelovima u njihovim matičnim državama. Više informacija je dostupno na www.atr.de.

O Tokiću:
Tokić d.o.o., član i dioničar ATR International AG, ovlašteni je uvoznik i distributer preko 230 najpoznatijih svjetskih proizvođača dijelova za sve vrste osobnih i lakih teretnih automobila. Tokić u ponudi također nudi moto program (dijelove za skutere i motocikle) i teretni program (dijelove za kamione i autobuse) te opremu za servisne radionice. Zajedno s franšiznim partnerima Tokić d.o.o. najveći je prodajni lanac autodijelova u Hrvatskoj. Više informacija je dostupno na www.tokic.hr.

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: impreza stx subaruoimprezamxv alfa spider chervoletorlando tiffanylovingheartpendantt mercedes vaneo cdi toledo toyota vista uspredni test ecodcup pokrivka prtljaznog prostora new frizirani auti ford focus tdci daciapdusterwdcihtest dario konopek audi mazda tuning honda cr-z hyundaiitucson mikroremen pregled kupnje zimski guma mercedestawlasaia novalastra pritisak u gumama ford ka tablica dijelovi polo r calibraopel mitsubishiwspase okretni moment lanciaoypsilon golf highline mazdaumps mercedes-benzvc mercedes a- klasa event fordkuga test scenic test rabljenih bmw cheapaquav-neckoff-the-shou copelvsignumssportsotourer cjenikfguma test ford kuge chestnut uggs adirondack boot testnljetnetgume testirabljenih tigar gume opel turbo hrvoje dokoza kw automotive moto guzzi mio discovery