2013-05-23 08:49:55 , Autor: Cvek
Bookmark and Share

Toyota je odlučila objaviti prvu fotografiju jednog detalja buduće generacije Corolle
Službeno otkrivanje nove generacije Toyote Corolle zakazano je za 6. lipnja, pa je japanska kompanija s tim na umu odlučila svijetu pokazati prvu, teasersku fotografiju svog budućeg kompaktnog aduta, od kojeg se poglavito mnogo očekuje na američkom tržištu. Iako se iz slike isprva ne da zaključiti mnogo, čini se da se izgled stražnjeg svjetlosnog sklopa sasvim podudara s onime na nedavno predstavljenom konceptu Corolla Furia.


 
O ostatku automobila i dalje možemo samo nagađati, no budući da su prilikom Furijinog otkrivanja Toyotini ljudi obećali da će se Corolla snažno osloniti na upravo predstavljeni dizajneerski izričaj, vjerujemo da bi auto zapravo mogao biti prilično atraktivan. Za razliku od prethodnika, rekli bi zlobnici…Što se motorizacije tiče, novi bi model u ponudu trebao uvesti i osvježeni 1,8-litreni bazni motor, a osim šeststupanjskog mjenjača, spominje se i četverostupanjska automatika (dakako za američko tržište), kao i opcijski CVT mjenjač.

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: toyotaaauris tdilbluemotion cupe lagunaaispassat christian.louboutinbchangeeof zamjenska hauba ispravan toyoty auris christian louboutin patent lea profil guma mini morris dacijaoduster uggmochatallbootsgrayons fiatjmultipla agro sonax sonax ford heritage novi megan hondaaccordrs servisa iveco daily focuspcijene pritisak u gumama fiat doblo opel signum roletna gepeka shevrolet.epica testrabljenihopelcorsad waldviertelrally snijeg koliko se bari pumpa guma na s rekord skodacitigo rekord goodyearentc testabenzina test pol novisseat.leon renaulteespace polo gti zavjesicezasnijeg usporedba golf renault scenic nissan skyline autogumeitestovi volvosuv runescape koliko ulja ide u motor fiat igorsigor caddyllife jadranskohak citroenberlingo