Autokreso
Autokreso
2010-11-10 18:56:33 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Dva dana, 12. i 13. studenog, nuditi će se besplatna provjera automobila u 22 točke


 

Citroën organizira dane otvorenih vrata u ovlaštenim servisima od 12. do 13. studenog. Tom prigodom kupcima se nudi besplatna provjera kroz 22 točke pregleda, ali i trenutne komercijalne akcije.

Naime, u tijeku je komercijalna akcija „Dani bez PDV-a u servisima Citroën“ koja nudi kupcima, vlasnicima vozila starijih od 5 godina atraktivan popust na originalne rezervne dijelove, ulje Total i rad potreban za zamjenu istih, koja traje do 30. studenog.

 

 

U ponudi su i druge operacije u tijeku kao što su 20 % popusta na svaku zimsku gumu Michelin i 15 % popusta na svaku zimsku gumu Kleber i BF Goodrich. Također je u tijeku i komercijalne akcije „Dodatna oprema“ u kojoj Citroën nudi 15 % popusta na dodatnu opremu, akcija „Akumulatori Fulmen i Exide“ u kojoj Citroën daje 15 % popusta na akumulatore Fulmen i Exide. U ponudi su i posebne akcijske cijene za prijenosni navigacijski uređaj Garmin - nüvi 1300 AdriaRoute i nüvi 1390 T Europe + AdriaRoute.


Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: trakker magnum nissanrmicra insignia concept christianulouboutintariellenta test rabljenog hyundai gett an opelzafiradijelovi alanser peugeotanagradnazigra vilner u hrvatskoj punto gt koje ulje ide u porsche paname kleber citroen.. triumph bonneville suvremeni.transportnissustav dijelovi za kia rio subaru forrester kvaliteta create vw scirocco r stvarno strasan prednji zadnji usbimusic.box maratontestopelastra zene minicooperd dacia stepwey pritisak u gumama astra tourer opel suv mitsubishi spase calibra opel kriza u autoindustriji kleber-hydraxer goran puhovski hondahybrid skoda outback largertimageoultraushortachoco usporedbagolf-fiat motorno ulje za ford c-max ghi popravak sjedala pritisak u gumama fiat marea chevrolet.cruzsdizellakcija christianlouboutinbootsblac christian louboutin forever ti testsmini.cooperirabljeni test rabljenog astra chevrolettcruzdcruz jamaha toyota avensis