Autokreso
Autokreso
2011-10-30 10:28:13 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Centar za istraživanje i razvoj u Munchenu je operativan, a proizvodni pogon u Mulhouseu priprema se za početak proizvodnje od 2015.
Protokol sporazuma potpisanog između BMW i PSA Peugeot Citroëna ulazi u zadnju fazu koja vodi kreiranju BMW Peugeot Citroën Electrification, joint-venturea posvećenog razvoju i proizvodnji tehnologije za hibridna i električna vozila, stvarajući potrebne uvjete za brzu realizaciju njihovih zajedničkih ciljeva. Početak proizvodnje hibridnih komponenti za elektrifikaciju modela dvije marke predviđen je za 2015. BMW Peugeot Citroën Electrification namjerava postati jedan od glavnih igrača u segmentu električnih pogona i biti primjer na putu mobilnosti u budućnosti. Kreiranjem tehnološke platforme, joint-venture želi dati svoj važan doprinos u toj domeni. BMW i PSA investirali su više od 100 milijuna eura u novu tvrtku. Do kraja 2011. centar za istraživanje i razvoj imat će oko 400 suradnika, pretežno inženjera specijaliziranih za elektromobilnost i elektroniku. Ovi stručnjaci osmislit će hibridne komponente koji će se proizvoditi u pogonu u Mulhouseu (oko 250 zaposlenika na punom radnom vremenu).

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: mini countryman christian.louboutinbchangeeof hjundaielantra test izdrzljivo ford t fiatdino noipt koliko ulja ide u motor fiat d renault tvingo lancia lybra rabljeni djelovi za megan renaultwmeganeiberline corsapcrmaratonutest test rabljenog audi tt damier azur small ring agenda dijelovi za jeep wrangler strast klizi cestom problemisrextonom golfnsdi hyundai genesis renault nissan hr hyundai navigacija subaruimpresa auto show cjenik dijelova za opel signum chevrolet aveo opel meriva peugeotenatjecanje chevrolet.cruzndizelaakcija youth soccer jerseys pritisak u gumama fiat uno hyundai accent cadillacrsrx krovneokutije vw passat vs laguna ford focus ti-vct qoros cjenik guma mich testaminiicooperrrabljeni pitanja ford c-max rabljeni koliko ulja ide u motor opel a mercedes slr honda hybrid coach handbags black with choc kiari opel zafira tourer cjenik zamjenskih dijelova za novi clio vwtncc stilo pritisak u gumama ford escort