Autokreso
Autokreso
2011-10-30 10:28:13 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Centar za istraživanje i razvoj u Munchenu je operativan, a proizvodni pogon u Mulhouseu priprema se za početak proizvodnje od 2015.
Protokol sporazuma potpisanog između BMW i PSA Peugeot Citroëna ulazi u zadnju fazu koja vodi kreiranju BMW Peugeot Citroën Electrification, joint-venturea posvećenog razvoju i proizvodnji tehnologije za hibridna i električna vozila, stvarajući potrebne uvjete za brzu realizaciju njihovih zajedničkih ciljeva. Početak proizvodnje hibridnih komponenti za elektrifikaciju modela dvije marke predviđen je za 2015. BMW Peugeot Citroën Electrification namjerava postati jedan od glavnih igrača u segmentu električnih pogona i biti primjer na putu mobilnosti u budućnosti. Kreiranjem tehnološke platforme, joint-venture želi dati svoj važan doprinos u toj domeni. BMW i PSA investirali su više od 100 milijuna eura u novu tvrtku. Do kraja 2011. centar za istraživanje i razvoj imat će oko 400 suradnika, pretežno inženjera specijaliziranih za elektromobilnost i elektroniku. Ovi stručnjaci osmislit će hibridne komponente koji će se proizvoditi u pogonu u Mulhouseu (oko 250 zaposlenika na punom radnom vremenu).

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: kapacitet tanka goriva renault sexylingerieonlinestore vukovoj kvalitetagoriva mondeo karavan citroen picasso mitsubishi grandis test christian louboutin alta ariel porschesvideo christianlouboutinvelourssc renaultsscenicktest lock charm key engagement ring cijena auta punto na struju bravo hgt rabljeni mitsubishi outlander jaguarx yaris potrosnja goriva qashqai nissan qasqi master test karavani hhogenerator atmosferski benzinac ugradnja sport-utebandwagonsport test rabljenog toyota auris renault twizy reduktorefreelander pritisak u gumama fiat siecent testhljetnihsguma kutak koliko ulja ide u motor audi o ljtnih guma grande punto hrvatski tunirani automobili pritisak u gumama renault scen motorno ulje za ford focus zet suzuki sx anlaser novi focus karavan chevroletcruze renault clio test baza motora cheroki koliko ide ulja u fiat stila brtve za auspuh skuteri gradska outlander daciadusterdcitest chevroletcruze novi ford focus