Autokreso
Autokreso
2011-10-30 10:28:13 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Centar za istraživanje i razvoj u Munchenu je operativan, a proizvodni pogon u Mulhouseu priprema se za početak proizvodnje od 2015.
Protokol sporazuma potpisanog između BMW i PSA Peugeot Citroëna ulazi u zadnju fazu koja vodi kreiranju BMW Peugeot Citroën Electrification, joint-venturea posvećenog razvoju i proizvodnji tehnologije za hibridna i električna vozila, stvarajući potrebne uvjete za brzu realizaciju njihovih zajedničkih ciljeva. Početak proizvodnje hibridnih komponenti za elektrifikaciju modela dvije marke predviđen je za 2015. BMW Peugeot Citroën Electrification namjerava postati jedan od glavnih igrača u segmentu električnih pogona i biti primjer na putu mobilnosti u budućnosti. Kreiranjem tehnološke platforme, joint-venture želi dati svoj važan doprinos u toj domeni. BMW i PSA investirali su više od 100 milijuna eura u novu tvrtku. Do kraja 2011. centar za istraživanje i razvoj imat će oko 400 suradnika, pretežno inženjera specijaliziranih za elektromobilnost i elektroniku. Ovi stručnjaci osmislit će hibridne komponente koji će se proizvoditi u pogonu u Mulhouseu (oko 250 zaposlenika na punom radnom vremenu).

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: hyundai kona andcruiser hondapcivicwtypesr city zagreb sexylingerieonlinestore toyota verso-s mercedes c t smarthfortworcdi alfaaromeougiuliettajtest lamela ww polo dizel najavazanovibroj sexy kriza u autoindustriji deseti broj cijenesnovihnautomobila toyota-prekowrijekeiisprekoamo avensis td cjenik servisa focusa return to tiffany engraved rou christian.louboutinbchangeeof srednjaklasa nagrada honda hr-v suzuki finalisti auto book mitsubishi lancer ix kiaimotors koliko ulja ide u motor fiesta legacy d sonata scirocorr cijene novih automobilaopel christian louboutin sandals sa citroen na struju r kralja optimuma koja su najbolja suv vozila test rabllenog nissan note qashqai rabljeni seatacordobamvario novi focus vinjete za plovila citroen berlingo furgon video peugeot maglenke nissan juke koje ulje ide u land cruiser v ugg classic tall hyundai accent conditions of use : tiffanyoff fiat sedici renault grand scenic