2011-10-30 10:28:13 , Autor: Ivan Cvetković
Bookmark and Share

Centar za istraživanje i razvoj u Munchenu je operativan, a proizvodni pogon u Mulhouseu priprema se za početak proizvodnje od 2015.
Protokol sporazuma potpisanog između BMW i PSA Peugeot Citroëna ulazi u zadnju fazu koja vodi kreiranju BMW Peugeot Citroën Electrification, joint-venturea posvećenog razvoju i proizvodnji tehnologije za hibridna i električna vozila, stvarajući potrebne uvjete za brzu realizaciju njihovih zajedničkih ciljeva. Početak proizvodnje hibridnih komponenti za elektrifikaciju modela dvije marke predviđen je za 2015. BMW Peugeot Citroën Electrification namjerava postati jedan od glavnih igrača u segmentu električnih pogona i biti primjer na putu mobilnosti u budućnosti. Kreiranjem tehnološke platforme, joint-venture želi dati svoj važan doprinos u toj domeni. BMW i PSA investirali su više od 100 milijuna eura u novu tvrtku. Do kraja 2011. centar za istraživanje i razvoj imat će oko 400 suradnika, pretežno inženjera specijaliziranih za elektromobilnost i elektroniku. Ovi stručnjaci osmislit će hibridne komponente koji će se proizvoditi u pogonu u Mulhouseu (oko 250 zaposlenika na punom radnom vremenu).

Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: testszimskihwguma arocs sport-utebandwagon gubitak snage koliko ulja ide u motor golf i travanj christianalouboutinomultieboot novi s max focus cup hrvatska pritisak u gumama renault tali fulda exelero sexylingerieonlinestore passat rekord the north face sable shoes men suzukiscross dbsvolante fords-maxmax test auto gume bfgoodrichindex focus servis toyota s opelcorsaopcprednjidifuzor blaupunkt pritisak u gumama ford focus c ljetneegume najisplativiji marko volvo test smarta gubitak snage koliko ulja ide u motor gol f motor za gepek dunloposport man leskovac slike chevrolet cruz s oet vrata moto poraki testspneumatika man leskovac slike civic hibrid expertudizel rover evoq rabljenog koliko sipati ulja u toyotu av uvoz polovnog christian louboutin louis jewe deflektor zraka punto mitsubishi lanser thenorthfacehaydeniishoes ford c max mitsubishi colt auto-gumeogoodyear hondaaaccordjtypes