Autokreso
Autokreso
2010-02-02 12:12:42
Bookmark and Share

Nova referenca u pogledu udobnosti i niske potrošnjeNakon više od 12 godina komercijalnog uspjeha i više od milijun prodanih vozila u 45 svjetskih država, Renault obnavlja renault master čija će komercijalizacija započeti u lipnju 2010. godine.

Upečatljivi dizajn novog renault mastera nagovještava nove stilske smjernice. Putnička kabina nudi najveći broj praktičnih pretinaca na tržištu. Prilagođeni specifičnim zahtjevima poslovnih kupaca i opremi koju koriste u svakodnevnom radu, navedeni pretinci su istodobno ergonomični i savršeno uklopljeni u dizajn kabine.

Novom renault masteru je cilj postati referenca u pogledu udobnosti u svom segmentu zahvaljujući iznimnom poboljšanju ergonomičnosti vozačevog sjedala, povećanoj vidljivosti i brojnoj opremi za udobnost kakvu obično nalazimo na osobnim vozilima. S potrošnjom nižom za 1L/100km u odnosu na postojeći master i potrošnju u mješovitoj vožnji od 7,1l/100km (187g CO2/km), novi renault master je na vodećem mjestu po potrošnji prema NEDC-u (New European Driving Cycle) na verzijama s prednjim pogonom. Troškovi održavanja su niži za 40% u odnosu na prethodnika te spadaju među najniže na tržištu.

Nova verzija sa stražnjim pogonom, koju je u potpunosti razvio Renault, ima samonosivu karoseriju za poboljšane dinamičke performanse i dodatnu zapremninu. Gama je obogaćena novom dužinom L4 (iskoristiva zapremnina do 17m³), verzijom 3,5t i 4,5t s dvostrukim kotačima i novim mogućnostima preinaka karoserije.

Novi renault master je opremljen novim motorom 2,3l dCi koji je razvijen posebno za potrebe gospodarskih vozila. Gama motora pokriva 3 razine snage (dCi 100, dCi 125 i dCi 150) te je identična na verzijama s prednjim (poprečno postavljeni motor) i na verzijama sa stražnjim pogonom (uzdužno postavljeni motor).

više: www.renault-vu.com/Motor-Presse Online: Motorevija / Motor-Presse Hrvatska d.o.o.

Nedavno pretraživani izrazi: coltrczc irina olhovskaya volkswagenxtouareg astraaf stilo sw koliko ulja ide u motor passat renault clio iv mercedeshbenz ibiza fr velika usporedni test toyota avensis pporschecayenne maraton testu croatian drift challenge wolksvagenwbeetle koliko ulja ide u motor passat skoda teti suzukiosx ugradnja dizel motora za merce mbw kupovina citroen cruze policija fiatcgrandenpunto kvaliteta.wbenzina zadnji most fiat punto) union testsauto.gumaetigar chevrolet.lacetti mini clubman koliko ulja ide u motor ford nanzahvalnostisarajevskenou kamionislike pritisak u gumama ford eskort koliko ulja ide u motor treci broj autoogumesizbor rabljenidjelovi toyota-preko rijeke i preko mo i a klase marko tomac chevrolet cruze koje ulje ide u motor suzuki gorivo lanciakappaautomatik suzuki regina obaveznoosiguranje kia ceed dizel xenonsvjetlapassatcc elektricni bicikl usporedbagolf-fiat auto kozmetika hondapprelude